Timmermans Woninginrichting

Timmermans woninginrichting by Ralph Verstappen uit Eindhoven brengt sfeer bij u in huis of op kantoor.

Shutters zijn bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. Bovendien zijn shutters ook nog dé ideale zonwering voor binnen om licht en privacy te regelen. Bijvoorbeeld om een laagstaande zon buiten te houden. Je kunt de lamellen kantelen en zo in elke gewenste stand draaien. De panelen kan je bijvoorbeeld ook geheel open zetten. Zo zet je het zonlicht in één beweging naar jouw hand.

Traplopers zijn er voor de liefhebbers van een mooie entree. Meestal zijn ze gemaakt van wollen garens. Onze traplopers zijn te verkrijgen in verschillende breedtes. Zowel klassiek, modern, synthetisch, sisal en kokos.

Het plaatsen van de traploper gebeurt door onze ervaren en deskundige stoffeerders. Een professionele traploper maken is echt vakwerk want geen trap is hetzelfde.
Wij leggen onze traplopers traditioneel. De traploper ligt los op de trap en de roeden worden gebruikt om de loper op zijn plek te houden. U kunt er ook voor kiezen om uw traploper zonder roeden te laten leggen. Met de laatste nieuwe technieken wordt de traploper dan op zijn plek gehouden.

CONTACTINFORMATIE

  • +31 (0)40 243 05 00
  • info@timmermanswoninginrichting.nl
  • Lucas Gasselstraat 31
    5611 ST Eindhoven