Sambalshop

Sambalshop.nu is dé shop voor de meest heerlijk ambachtelijk bereide Indische/Indonesische producten.

Sambalshop, waar ambacht en traditie samenkomen, staat sambal centraal. Sambal, ook bekend als sambalan of sambel, is een kruidenpasta die zijn oorsprong vindt in de rijke culinaire tradities van Indonesië. Het hart van deze smaakvolle pasta wordt gevormd door rode pepers, die in het Indonesisch bekendstaan als Lombok. Het geheim van onze sambal ligt in het gebruik van authentieke recepten die generaties lang zijn doorgegeven, waardoor elke hap een explosie van smaken biedt die de zintuigen betovert.

Naast onze befaamde sambal voeren wij een uitgebreid assortiment aan andere lekkernijen uit de Indonesische keuken. Van smaakvolle Indonesische worstjes tot verrukkelijke spekkoek, elk product wordt met dezelfde liefde voor het culinaire erfgoed bereid. Bovendien bieden we een selectie van rijsttafel benodigdheden aan, zodat u thuis de authentieke smaken van een Indonesische maaltijd kunt ervaren.

Stap binnen in onze shop en laat u verrassen door de rijke aroma’s en smaken die de wereld van de Indonesische keuken te bieden heeft. Hier vindt u niet alleen producten, maar ook een stukje geschiedenis en traditie dat zich vertaalt naar elke hap die u neemt.

CONTACTINFORMATIE