Rini van Rees – Tuin & Terras

 

Wij zijn Rini van Rees – Tuin & Terras, een kuip- en perkplanten centrum gevestigd in Meijel. Wat ooit eens begonnen is als een uit de hand gelopen hobby is nu geresulteerd in een van de grootste ambachtelijke plantenkwekerijen in het zuiden van het land. De verkoop van onze producten loopt via de veiling, groothandel en rechtstreeks aan de consument.

Perkplanten

Onze perkplanten zijn op een ambachtelijke manier gekweekt en geteeld. We bewortelen de stekken zelf en laten ze naderhand op een rustige, natuurlijke wijze doorgroeien. Op deze manier worden de planten afgehard en kunnen ze, na de verkoop, de overgang van de kas naar buiten gemakkelijk aan. Ze krijgen geen terugslag en gaan in uw tuin en/of terras meteen aan het groeien en bloeien. U zult tevreden zijn met onze doorbloeiers, ze maken van uw tuin of terras een prachtig bloemenparadijs.

We hebben een uitgebreid assortiment met oude bekenden zoals Gerariums maar ook de nieuwe soorten zoals dubbelbloemige Million Bells. Wij staan natuurlijk altijd klaar om u desgewenst een eerlijk en deskundig advies te geven.

CONTACTINFORMATIE

  • rinivanrees@live.nl

  • +31 6 – 20974776
  • Kampsteeg 11a
    5768 PN Meijel