Hondenschool Pup & Up

Voor de beste band met je hond

Hondenschool Pup & Up is een hondenschool in Nuenen. Tijdens Bloem en Tuin geeft hondenschool Pup & Up demonstraties gehoorzaamheid en workshops behendigheid.

We verkopen deze dagen hondenmaterialen, zoals riemen, speelgoed, verantwoorde snacks en meer. 

Gillian de Bart heeft al 30 jaar ervaring met het begeleiden van mensen en hun hond. Zij is een gediplomeerde gedragstherapeut die werkt volgens een deels zelf ontwikkelde methode.

Hondenschool Pup & Up geeft groepscursussen in kleine groepen. De kracht van een groepscursus is dat de hond veel beter leert luisteren tussen andere honden. Wij hebben een eigen omheind terrein.

 

Bij hondenschool Pup & Up kun je terecht voor individuele lessen en groepscursussen. Indien gewenst kom ik ook bij je thuis. Heb je een probleem(pje) met je hond, dan kan ik je daar mee helpen.

 Hondenschool Pup & Up kan jou ook helpen als jij of je kind bang is voor honden, bekend bent met ASS, slecht ter been bent, in een rolstoel zit of een andere hulpvraag hebt met jouw hond.

Hondenschool Pup & Up kan jou ook helpen met het maken van de keuze welke hond het beste bij jou of in jouw gezin past.

 Hondenschool Pup & Up is de hondenschool voor Nuenen, Eindhoven, Helmond, Lieshout, Geldrop, Son en Breugel en alles wat er tussen of omheen ligt.

CONTACTINFORMATIE

  • info@pupenup.nl

  • +31 6 – 8370 0423
  • Laar 17,
    5674 RC Nuenen