Frans Kapteijns

Lezing

Lezing Frans Kapteijns

Mijn grootste passie; natuur en alles wat zich daarin bevindt. Tweede hobby; luisteren naar muziek en het verzamelen met grote diversiteit.

Missie; iedereen laten houden van de natuur waarin je woont en zorgen dat daardoor de mensen beter omgaan met Moeder Aarde.

Ondanks met pensioen, vervul ik nog volop activiteiten. Bijvoorbeeld ben ik elke zondag te beluisteren bij Omroep Brabant in het programma Stuifmail.

Als vrijwillig boswachter en natuurgids ben ik veel in de natuur te vinden. Vaak ben ik daar om te kijken naar de biodiversiteit en het landschap. Soms ga ik gewoon om een lekkere wandeling te maken en kom ik tot rust. Zo maar lopen in de natuur zorgt in mijn geval dat mijn hoofd leeg raakt. Daarnaast krijg ik ook heel veel energie om weer wat dingen aan te pakken.

De natuur in gaan, is voor mij het ideale middel om te ontstressen.