Activiteiten

Natuur educatie, lezingen, Workshops
& leuke kinderactiviteiten

Educatie & leuke kinderactiviteiten

Groenexpo Bloem & Tuin is ook leuk voor de kinderen!

Naast een leuk dagje in de bosrijke natuur is er van alles te doen voor de kinderen:

Natuurquiz:
Het IVN heeft voor de kinderen tot en met 14 jaar een speciale Groenexpo Bloem & Tuin natuurquiz gemaakt. Weet jij antwoord op alle vragen en ga jij voor de hoofdprijs? Ben jij de allesweter? Maar veel belangrijker nog… Ben jij een echte speurneus en weet jij alle vragen wel te vinden in het bos? Dan dagen wij jou uit en ben jij de winnaar van deze 1e editie!

Workshop voor kinderen bij ZoZo:
Altijd al jouw eigen stenen hanger willen maken? Creëer jij jouw persoonlijke hanger van speksteen onder begeleiding van kunstenares Nicole Raats. Een blijvende herinnering voor jezelf of voor iemand die jou dierbaar is. Deze workshop is dagelijks doorlopend en kost 5,- euro per kind.

Belevingspad
Letterlijk en figuurlijk aarden in de natuur? Dit jaar mag jij op jouw blote voeten allerlei natuurlijke ondergronden voelen. Durf jij dat? Een leuke natuurlijke ervaring. Ook de ouderen die goed ter been zijn mogen dit gevoelige voeten avontuur aangaan.

Speeltuin
Als jouw ouders, opa en/of oma lekker onder het genot van een drankje en hapje uitrusten bij ons foodtruckplein, kun jij je lekker uitleven in de speeltuin die door Outdoor Island wordt gerealiseerd. Leef je lekker uit!