Hondenfestival

“Het hond & baasje belevingsevent

van Nederland”

MINI Dog Market

De basis van elk belevingsevenement is het snuisteren langs de vele standjes samen met je hond. In dit geval dubbel plezier! Ontdek lang het traject van 2500 meter het beste uit de wereld van de tuin en de mini market voor onze sloebers. In deze zone bevinden zich ook de loosloopweide met agility toestellen die je hond mag uitproberen.

Terras voor baasje en hond!

WELKOM op het éérste terras in Nederland voor baasje en hond. 

 Op tafel vind je een menu kaart voor de baas en de hond.  Op tafel liggen vlagjes (honden service & baasjes service)  Zwaai je met het vlagje honden service komt de honden ober de bestelling opnemen en aan tafel leveren. Idem voor het baasje, maar dan via de baasjes ober.  Menu voor de hond? Dat kan!  Wat dacht je van een hondenbiertje of honden cava | Honden friet met mayo en worst | menu van de chef mooi op een bordje | een cup cake uit Londen of een donut uit Venetië als afsluiter, waarom niet!

Honden speeltuin

Onze nieuwe mobiele hondenspeeltuin is 600 m² omheind. Hierin vind je professionele spring hindernissen en buizen om door te lopen. Deze buizen zijn 6 meter lang met een diameter van 60 cm en 80 cm. Slalommen en hoopers zijn er ook. Als afsluiter, een ballenbad met snoepjes zoeken!

 

Spelregels

Enkel voor sociale honden
NIET voor loopse teven
Baasje MOET mee in de speeltuin
Dit is GEEN speeltuin voor Kinderen

PRIMEUR VOOR NEDERLAND!

Welkom in onze selfiebox voor baasje en hond.
In deze verduisterde tent hebben wij een decor met een bankje ervoor, daar kan je met je hond gaan plaatsnemen. De hond of zelf nog een hoedje of een strikje alles kan. Druk op de startknop voor een leuk GIF bestandje ( vier foto’s om de 5 seconden voor een mini video). Geef je mailadres in en deze worden per direct aan je verzonden.

 

Bovendien maak je kans op een diner voor baasje en hond. ( 2 baasjes & 2 honden)

Zijn dit twee evenementen dan?

Nee, Honden festival Nederland is een toegevoegde waarde aan het bestaande evenement GroenExpo Bloem & Tuin. Beide evenementen integreren met elkaar. Het opzet is om hondenbaasjes en de hond uiteraard een mooie en unieke dag te bezorgen is een mooi decor.

Oei, er staan dan minder stands voor de tuinliefhebber?

Integendeel, het zijn er zelfs meer! Door de route iets aan te passen hebben wij meer plaats voor verschillende stands.

Moet ik ook inkom betalen voor mijn hond?

Nee, de entree voor de honden in GRATIS.  Om de honden te verwennen hebben wij op 8 plaatsen vers water tanks staan. Je kan daar een schone waterbak nemen en je hond laten drinken. Veel afvalbakken met de boodschap “alle kakjes in een zakje in dit bakje”

Menu voor baasje en hond, hoe moet ik mij dat voorstellen?

Een van de deels overdekte terrassen is voorbehouden aan baasje en hond. Aan diverse baasjes food trucks kan je lekkers ophalen zoals frietjes met mayo en worst en een frisse pils. Bij de hondenbar kan je voor je hond terecht voor een,….. hondenfriet met mayo, worst en hondenbier. Laat het vooral smaken op deze unieke beleving.

Moeten wij betalen en reserveren voor de workshops?

De workshops zijn GRATIS. Gezien de verwachte drukte kan je enkel deelnemen door deze online vooraf te reserveren  via onze website www.honden-festival.nl  Ga naar button workshops

Out of the box wandeling met foto decors?

Naast het 2.5 km lange traject wat je brengt langs de mooiste tuinstands en het honden festival Nederland hebben wij extra wandelingen uitgestippeld en netjes van wegwijzers voorzien. Op dit traject staan diverse thema decors waar je een foto kan maken van of met je hond.  Thema is Valentijn, kerst, nieuwjaar en verjaardag.

Photobooth voor baasje en hond, wat moet ik mij daar bij voorstellen?

In een verduisterde tent van 9 m² met een smalle ingang.  Dit is gemaakt om lichtinval te beperken en honden niet af te leiden. Je gaat zitten op een bankje voor een decordoek, een foto genomen van een muur in Kiev.

Voor je de foto of video gaat nemen kan je in onze superbox leuke props vinden. Hoedjes, brillen, strikjes voor baasje en … hond. Dan maar je de keuze van foto , Gif, of boemerang en aftellen maar. Na opgave van mailadres worden de bestanden naar je verstuurd. Dit gebeurd elke avond.  Real time is helaas niet mogelijk voor ons (Belgisch bedrijf, geen klant bij Nederlandse operator)