Tot de opening van de 30ste GroenExpo Bloem&Tuin

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

GROENEXPO Bloem&Tuin: een buitenevenement voor iedereen


5 juli t/m 14 juli 2024: Buitengenieten, Buitenleven & Tuininspiratie

Dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Tuininspiratie

voor de buiten- en tuinliefhebber
& het hele gezin

Tuininspiratie in een sfeervolle omgeving

De meest bijzondere planten, prachtige bloemen, Tuin design etc. Kortom alle ingrediënten om alle tuinen en balkons nog sfeervoller te maken; je vindt het dus allemaal bij Groenexpo Bloem & Tuin. Tijdens dit buiten evenement wordt al het moois op het gebied van buitenleven samengebracht op een prachtige locatie, midden in de bossen van Landgoed Gulbergen in Nuenen. Laat je inspireren door de nieuwste trends, ontdek unieke bloem- en plantsoorten en maak kennis met de mooiste producten en beste leveranciers om jouw buitenomgeving om te toveren tot een droomtuin.

Tuinimpressie tuinevenement Groenexpo Bloem + Tuin
Plantverkoop tuinevenement Groenexpo Bloem + Tuin

Voor het hele gezin! 

Groenexpo Bloem & Tuin is hét evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt en zich wil laten verrassen door de schoonheid van de natuur. Of je nou je tuin wil veranderen of gewoon  inspiratie wil opdoen, zelf groene vingers hebt, of vooral wil genieten van je tuin – de gezellige ambiance en het uitgebreide programma maken van Groenexpo Bloem & Tuin het perfecte dagje uit!
Voor kinderen is er de jaar veel plezier te beleven. Er komt een natuurquiz, natuureducatie, etc. Ook komt er een leuke speeltuin, workshops bij atelier ZOZO en het is sowieso een leuke wandeling waardoor je van alles kunt ontdekken over bloemen en planten. Kinderen tot en met 14 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Kijkhiervoor meer info

Kom genieten en inspiratie opdoen! 

Van 5 juli tot en met 14 juli 2024 nodigen we je uit om te komen genieten van een bijzonder programma boordevol tuininspiratie. Tijdens een wandeling door het prachtige natuurgebied Gulbergen kom je langs prachtige en bijzondere bloemen en planten en ontdek het laatste tuindesign, de allerlaatste tuintrends kunstobjecten en tuinornamenten. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke workshops en in contact komen met talloze specialisten op het gebied van bijvoorbeeld tuinarchitectuur. En ook dit jaar hebben we diverse internationale en nationale kwekers op Bloem & Tuin die hun kennis heel graag met u delen over alle bijzondere bloem- en plantsoorten. 

Bloembinder tuinevenement Groenexpo Bloem + Tuin
Plantverkoop tuinevenement Groenexpo Bloem + Tuin

Genieten & uitrusten bij in de bossen. 

Groenexpo Bloem & Tuin komt dit jaar met leuke foodtrucks bij de diverse pleintjes in het bos. Kom tot rust en geniet van diverse heerlijke versnaperingen midden in de Brabantse natuur.

Workshops 

Naast lekker rondsnuffelen tussen alle bloemetjes, planten, tuindeco zijn er ook dagelijks leuke workshops voor de kinderen bij atelier ZoZo. Klik hier voor meer info!

 

Kortom: de 30ste editie van Groenexpo Bloem & Tuin biedt alle ingrediënten voor een heerlijk, ontspannen dagje uit!

Daarnaast werken we er hard aan Bloem & Tuin zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen in een rolstoel. Alle looppaden zijn namelijk bestrooid met speciale langere houtschaafsels. Met een elektrische rolstoel of scootmobiel is dit prima begaanbaar. Een handbewogen rolstoel heeft wat hulp nodig. Bij slecht weer vraag naar de actuele situatie. 

Kijk hieronder naar een korte video impressievan Groenexpo Bloem & Tuin