Veel gestelde vragen

over de 29e editie van tuinevenement
Groenexpo Bloem & Tuin 2023

 


Waar en wanneer is Groenexpo Bloem & Tuin?
Bloem & Tuin is van vrijdag 14 juli t/m zondag 23 juli 2023 op het Landgoed Gulbergen in Nuenen. Kijk ook bij contact & route.

Wat zijn de openingstijden?
Dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur.

 

Waar ligt Landgoed Gulbergen?
Landgoed Gulbergen ligt tussen Eindhoven en Helmond in de gemeente Nuenen. 
De entree ligt aan de Schoutse Vennen 15 te Nuenen.

 

Echter is er vanwege het evenement een tijdelijke éénrichtingsroute ingesteld, waardoor uw navigatiesysteem u niet via de juiste richting naar het evenement leidt. Het beste is om de Schoutse Vennen te bereiken via de Pastoorsmast (straatnaam). 

 

Worden honden toegelaten?
Ja, mits ze aangelijnd zijn! Op diverse plekken zijn drinkplaatsen.

Is het terrein rolstoeltoegankelijk?
Wij doen ieder jaar ons uiterste best het bosgebied zo rolstoelvriendelijk mogelijk te maken en bij mooi weer zijn de paden goed berijdbaar.
Bij zeer hevige regenval kunt u het beste telefonisch de actuele situatie opvragen op telefoonnummer 040-2831231. Heeft u echter hele kleine (sport)voorwielen op uw rolstoel dan kunt u het beste een stoel lenen bij onze entree.

Kinderen
Kinderen tot en met 14 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.

 

Openbaar vervoer
Trein & Bus: Pak op de noordzijde van station Eindhoven de bus (bus 6 richting Nuenen) en stap uit bij bushalte Enode strandbad in Nuenen, is het nog 7-10 minuten lopen. ±350 meter. Vanaf daar staan looprouteborden naar het terrein. Vanaf het station in Eindhoven bent u in 20 minuten aan onze poort (reistijd is inclusief busreis & loopafstand). Kijk ook op www.9292.nl en vul in “station Eindhoven” en “bushalte Enode strandbad” te Nuenen.

Kaartverkoop

Entree-tickets zijn tijdens het tuinevenement volop aan de entreekassa te koop:

De prijzen aan de kassa bedragen:
– Volwassenen 15,00 euro
– Kinderen t/m 14 jaar gratis.

Parkeren:
Het parkeren wordt geheel verzorgd door vrijwilligers van diverse verenigingen uit de gemeente Nuenen ca. Een groot deel van de opbrengst gaat dan ook naar deze verenigingen toe en naar het Landgoed Gulbergen.

De prijzen:
– Auto 6,50 euro voor de gehele dag.
– Fiets 1,00 euro voor de gehele dag.