U bent hier: Home Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Waar en wanneer is Bloem & Tuin?
Bloem & Tuin is vrijdag 12 juli t/m zondag 21 juli 2019 op het Landgoed Gulbergen in Nuenen. Kijk ook bij contact & route.

Wat zijn de openingstijden?
Dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Waar ligt Landgoed Gulbergen?
Landgoed Gulbergen ligt tussen Eindhoven en Helmond in de gemeente Nuenen.

Welk adres voer ik in, in mijn Tomtom/navigatiesysteem?
Let op! Volg uw tomtom naar Nuenen. Zodra u Nuenen binnenkomt, volgt u de gemeentelijke gele borden met het Bloem & Tuin logo.De entree ligt aan de Schoutse Vennen 15 te Nuenen. Echter is er vanwege het evenement een tijdelijke éénrichtingsroute ingesteld, waardoor uw navigatiesysteem u niet via de juiste richting naar het evenement leidt. Het beste is om de Schoutse Vennen te bereiken via de Pastoorsmast (straatnaam).

Worden honden toegelaten?
Ja, mits ze aangelijnd zijn! Er zijn hondendrinkplaatsen bij de toiletten.

Is het terrein rolstoeltoegankelijk?
Wij doen ieder jaar ons uiterste best het bosgebied zo rolstoelvriendelijk mogelijk te maken en bij mooi weer zijn de paden goed berijdbaar.
Bij zeer hevige regenval kunt u het beste telefonisch de actuele situatie opvragen op telefoonnummer 040-2831231.

Kinderen
Kinderen tot en met 14 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.

Openbaar vervoer
Trein & Bus: Pak op de noordzijde van station Eindhoven de bus (bus 6 richting Nuenen) en stap uit bij halte Eeneind. Vanaf daar staan looprouteborden naar het terrein. Vanaf het station in Eindhoven bent u in 25 minuten aan onze poort (reistijd is inclusief busreis & loopafstand). Kijk ook op www.9292.nl en vul in “station Eindhoven” en “Parallelweg” te Nuenen.

Kaartverkoop
Entree-tickets zijn tijdens het tuinevenement volop aan de entreekassa te koop:

De prijzen aan de kassa bedragen:
– Volwassenen 12,00 euro
– Kinderen t/m 14 jaar gratis.

Parkeren:
Het parkeren wordt geheel verzorgd door vrijwilligers van diverse verenigingen uit de gemeente Nuenen ca.
Een groot deel van de opbrengst gaat dan ook naar deze verenigingen toe en naar het Landgoed Gulbergen.

De prijzen:
– Auto 6,00 euro voor de gehele dag.
– Fiets 1,00 euro voor de gehele dag.

 

foto_web_5

 

 • by Mw. van Stiphout, Eindhoven, NL

  Dit is echt een dagje uit, en geniet steeds weer van de tuin voorbeelden die ze zo in het bos gemaakt hebben. Jammer dat mijn man niet zo van dat slenteren houd maar ik geniet er gewoon van. Vooral als ik dan toch nog stiekem ideeën op doe welke planten ik nog meer kan combineren met mijn klimrozen, rozen en struiken. Wie weet doe ik dit jaar wel een idee op bij moestuintjes voor de kleine tuin of kleine plaats.

 • by Jutta Stapke, DL

  Einige meiner Freunde und Kunden sind aufgrund meiner Erzählungen auch schon regelmäßige Besucher ihres großartigen,grünen Events geworden.

  Mit freundlichen Grüßen Jutta

 • by Mw. de Ruiter, Almere, NL

  Een heerlijk dagje uit ,wandelen in de bossen,inspiratie opdoen voor mijn eigen tuin,hebbedingetjes scoren en meteen een hapje en drankje doen. LOVE IT.

 • by Dhr. Bom, Gent, BE

  Na de eerste kennismaking vorig jaar is nog steeds het gevoel dat Bloem en Tuin meer is dan een expositie, het is echt een dagje uit.

 • by Mw. Kortekaas, Den Haag, NL

  Het is prachtig daar, midden in het bos met heel veel mooie tuinplezier. Heb verleden jaar echt genoten heel leuk dagje uit. Jammer dat ik dit jaar geen vervoer heb anders was ik zeker van de partij…..

 • by Bill Nuttycombe

  We love the fair! We make a trip over to Geldrop every year just to go to the fair. It is part of our lives now! We even have specific, favourite sellers that we cannot do without visiting.